Friday, April 26, 2019

Në këtë qytet shqiptar zbulohet thesar i çmueshëm

Ndërtimi i një rrjeti metroje nën qytetin grek të Selanikut ka zbuluar një thesar të jashtëzakonshëm të objekteve të lashta, si kurora dhe unaza...

Populli vuante nga varfëria, e princat arabë gjuanin veturat posa u mbaronte karburanti

Pasuria e princave të Arabaisë është marramendëse! Veturat, hotelet, shtëpitë e villat e tyre kushtojnë me miliona euro! Kështu, sa për kuriozitet ata në...

Bananja blu me shije si akullore me vanilje

Jemi më të shohim e hamë banane me ngjyrë të verdhë, por bananja me ngjyrë të kaltër përveç që është e rrallë ajo ka...

Kina planifikon ndërtimin e bazës në Hënë

Kina planifikon që të ndërtojë një stacion për hulumtime shkencore me bazë në hënë, në një periudhë prej 10 vitesh, thuhet në agjencinë shtetërore...

Foton e dorës së këtij njeriu e kanë pëqyer gjysmë milioni njerëz, ka një detaj të rëndësishëm

Dominique Apollon ka tubuar mbi gjysmë milioni pëlqime në fotografinë e postuar të dorës së tij me flaster në të.E keni idenë pse?“Janë dashur...

Ky është vendi ku lexohet më shumë libri, Kurani më i lexuari

Në mesin e 10 vendeve të para në botë ku lexohet më shumë libri ndodhen 6 vende aziatike dhe 4 vende evropiane, shkruan Anadolu...

FOLLOW US

15,039FansLike
0FollowersFollow
15,222FollowersFollow

PARTIES

Ja sa shpesh duhen ndryshuar produketet kozmetike

RemeliDuhet ta keni përdorur e hedhur pas 3 muajsh. Mos harroni se furça mund të mbledhë baktere kur e nxirrni jashtë nga tubi. Kjo...

Në këtë qytet shqiptar zbulohet thesar i çmueshëm

Ndërtimi i një rrjeti metroje nën qytetin grek të Selanikut ka zbuluar një thesar të jashtëzakonshëm të objekteve të lashta, si kurora dhe unaza...

Të prekësh bankomatin, është si të përdorësh banjon publike

Në një kohë kur të gjithë ju ju ruheni banjove publike, kërcënimi vjen nga aty ku s’na e merr mendja.E kishit menduar ndonjëherë që...

4 gjëra që s’ duhet t’i prekni kur shkoni në spital, për shkak se mund të sëmureni

Gjatë vizitiave që bëni te të sëmuret në spital duhet pasur shumë kujdes se mos merrni ndonjë infeskion. Gjësendet që janë në dhomat e...

Populli vuante nga varfëria, e princat arabë gjuanin veturat posa u mbaronte karburanti

Pasuria e princave të Arabaisë është marramendëse! Veturat, hotelet, shtëpitë e villat e tyre kushtojnë me miliona euro! Kështu, sa për kuriozitet ata në...

Bananja blu me shije si akullore me vanilje

Jemi më të shohim e hamë banane me ngjyrë të verdhë, por bananja me ngjyrë të kaltër përveç që është e rrallë ajo ka...

LATEST ARTICLES

Ja sa shpesh duhen ndryshuar produketet kozmetike

RemeliDuhet ta keni përdorur e hedhur pas 3 muajsh. Mos harroni se furça mund të mbledhë baktere kur e nxirrni jashtë nga tubi. Kjo...

Në këtë qytet shqiptar zbulohet thesar i çmueshëm

Ndërtimi i një rrjeti metroje nën qytetin grek të Selanikut ka zbuluar një thesar të jashtëzakonshëm të objekteve të lashta, si kurora dhe unaza...

Të prekësh bankomatin, është si të përdorësh banjon publike

Në një kohë kur të gjithë ju ju ruheni banjove publike, kërcënimi vjen nga aty ku s’na e merr mendja.E kishit menduar ndonjëherë që...

4 gjëra që s’ duhet t’i prekni kur shkoni në spital, për shkak se mund të sëmureni

Gjatë vizitiave që bëni te të sëmuret në spital duhet pasur shumë kujdes se mos merrni ndonjë infeskion. Gjësendet që janë në dhomat e...

Populli vuante nga varfëria, e princat arabë gjuanin veturat posa u mbaronte karburanti

Pasuria e princave të Arabaisë është marramendëse! Veturat, hotelet, shtëpitë e villat e tyre kushtojnë me miliona euro! Kështu, sa për kuriozitet ata në...

Bananja blu me shije si akullore me vanilje

Jemi më të shohim e hamë banane me ngjyrë të verdhë, por bananja me ngjyrë të kaltër përveç që është e rrallë ajo ka...

MOST RECENT

Ja sa shpesh duhen ndryshuar produketet kozmetike

RemeliDuhet ta keni përdorur e hedhur pas 3 muajsh. Mos harroni se furça mund të mbledhë baktere kur e nxirrni jashtë nga tubi. Kjo...

Në këtë qytet shqiptar zbulohet thesar i çmueshëm

Ndërtimi i një rrjeti metroje nën qytetin grek të Selanikut ka zbuluar një thesar të jashtëzakonshëm të objekteve të lashta, si kurora dhe unaza...

Të prekësh bankomatin, është si të përdorësh banjon publike

Në një kohë kur të gjithë ju ju ruheni banjove publike, kërcënimi vjen nga aty ku s’na e merr mendja.E kishit menduar ndonjëherë që...

4 gjëra që s’ duhet t’i prekni kur shkoni në spital, për shkak se mund të sëmureni

Gjatë vizitiave që bëni te të sëmuret në spital duhet pasur shumë kujdes se mos merrni ndonjë infeskion. Gjësendet që janë në dhomat e...

Populli vuante nga varfëria, e princat arabë gjuanin veturat posa u mbaronte karburanti

Pasuria e princave të Arabaisë është marramendëse! Veturat, hotelet, shtëpitë e villat e tyre kushtojnë me miliona euro! Kështu, sa për kuriozitet ata në...

Bananja blu me shije si akullore me vanilje

Jemi më të shohim e hamë banane me ngjyrë të verdhë, por bananja me ngjyrë të kaltër përveç që është e rrallë ajo ka...