‘A të qaj 5 minuta?’ vogëlushja që po çmend rrjetin ( VIDEO )

Një video e një vajze të vogël po çmend rrjetin prej dy ditësh. Ajo quhet Rea dhe në video shfaqet duke parë një film vizatimor nga historia e të cilit është prekur shumë.

Mamaja e saj i thotë që të ndërrojë filmin, por në këtë moment Rea i thotë frazën epike: “A të qaj 5 minuta?”