Blero dhe Afrona vazhdojnë festën vetëm me miqtë më të afërt

Pas dasmës, ata kanë festuar martesën me miqtë e tyre më të afërt.

Çifti më i ri bashkëshortor janë në festë këtë javë.

Ata kanë organizuar një dasmë madhështore në ‘Ranën e Hedhun’ në Shëngjin të Shqipërisë, ku gjithçka duket se ka kaluar për mrekulli.

Megjithatë, Blero dhe Afrona nuk po mund ta ndalin festën.

Çifti një ditë pas dasmës në Shqipëri, kanë organizuar edhe një ‘nejë’ vetëm me miqtë e tyre, për të vazhduar ahengun e një nate më parë.

Në një video të postuar në rrjetet sociale, ata duket se po kalojnë kohë shumë të mirë, duke pirë e duke bërë atmosferë për qejf të tyre.

Advertisement
Loading...