Burri me 3 këmbë dhe 2 organe gjenitale

Ai lindi në Sicili në vitin 1889 në një familje me 12 fëmijë Frank Lentini është i njohur për shkak të trupit të tij. Lentini kishte tre këmbë. Por kjo nuk është e gjitha. Italiani gjithashtu kishte dy organe gjenitale mashkullore. Frank lindi edhe me një binjak parazitar. Në moshën 8 vjeçare Frank dhe familja e tij u zhvendosën në SHBA. Prindërit e tij e vendosën Lentinin në një shtëpi për fëmijët me aftësi të kufizuara. Ndërsa qëndronte atij, italiani vendosi ti jepte një kuptim të ri jetës së tij. Frank pa fëmijë që ishin në gjendje më të keqe fizike sesa ai. Ndaj vendosi të pranonte trupin e tij. Ai mësoi të vraponte, t’i jepte biçikletës, madje edhe të bënte patinazh. Italiani iu bashku cirkut ‘Ringling Brothers’ dhe mori emrin ‘Lentini i madh’. Pavarësisht gjendjes së tij, Lentini u martua dhe kishte 4 fëmijë të shëndetshëm. Ai u nda nga jeta në moshën 78-vjeçare për shkak të problemeve me mushkëritë.

Lexo me shume: http://rtv21.tv/burri-me-3-kembe-dhe-2-organe-gjenitale/
© RTV21.tv

 

Advertisement
Loading...