fbpx
Saturday, May 25, 2024

We’d love to hear from you

Skuadra jonë po vjen duke u zgjeruar ashtu siç po avancon gjithnjë e më shume Revolucioni i Internetit, në të cilin po jetojmë.

Nëse je krijues, pasionant dhe mendon se idete e tua mund të ndahen me të tjerët ne do të donim të na bënit një zë!

flitet.se ju ofron një menyrë jetese, jo thjesht një punë! Nëse mendoni se keni atë çfarë duhet për tu bërë pjesë e familjes sonë, na dërgoni email në: talent@flitet.se

Faleminderit dhe suksese!

Monday: 9.00 to 18.00
Tuesday: 9.00 to 18.00
Wednesday: 9.00 to 18.00
Thursday: 9.00 to 18.00
Friday: 9.00 to 18.00
Saturday: 9.00 to 15.00
Sunday: Closed

2011 Main St
New York, NY 10044
Tel:
Email: [email protected]
Web: www.flitet.se