Gigi dhe Bella Hadid shkelqejne me shume se kurre(FOTO)

Motrat Hadid, Gigi 24 vjece dhe Bella 22 vjece,  konsiderohen se  janë  ndër  modelet  më të bukura  dhe  sa herë që dalin në pasarela shkëlqimi i tyre është e padiskutueshme.

Ato komentohen shumë  për çdo veprim që bëjnë e  sidomos kur bëhet fjalë për profesionin e tyre të cilat dinë ta bëjnë më së miri.

As këtë herë në javën e modës  në ‘ New York Fashion Week’  nuk mundi të ndodhte ndryshe.

Advertisement
Loading...