Kryeministri holandez derdh kafenë, e pastron vetë

Kryeministri i holandës Mark Rutte konsiderohet njeri shembull.

Ai sillet si edhe çdo njeri tjetër i rëndomtë, jashtë botës së politikës.

Kështu, në bisedë me mbretin, ka shkuar me biçikletë, ndërsa kur e ka derdhur kafenë duke ardhur në punë, nuk është hamendur që ta marrë xhogerin nga pastruesja dhe vetë të pastrojë pas vetes!

Advertisement
Loading...