Lirisht mund t’i quani binjake! Shikoni sa përngjajnë Engjellusha Salihu me këtë këngëtare nga Gjakova

Tiparet e ngjashme te fytyrës në shikim të parë ju bëjnë të mendoni se janë motra binjake.

Engjellusha Salihu dhe Vesa Smolica kanë aq ngjashmëri mes vete sa vështirë dallon se cila cila është.

Edhe pse nuk kanë asnjë lidhje farefisnore mes vete këto është i pa mohueshëm fakti për ngjashmërinë e tyre. E perpos ngjashmërisë në fytyrë, ato kanë ngjashmëri edhe në fizikun e tyre trupor si dhe ngjyren e flokëve.

 

View this post on Instagram

 

Life’s gëëëëëd 🍃

A post shared by VESA SMOLICA (Official) 🏹 (@smolicavesa) on

 

Advertisement
Loading...