Make up apo operacione? Kida dhe Loredana duken sikur motra binjake

Kida dhe Loredana jane njohur nga Mozzik, kjo sigurisht që është e perbashketa që ju shkon ndermend te gjitheve.

Por së fundmi vajzat kanë publikuar disa foto që duken me njera tjetren si binjake. Ngjashmëria duket prej flokeve bjond që kane zgjedhur ti bëjnë gersheta, por dhe grimi është i përafert.

Ne rregull, ju po prisni të themi edhe nderhyrjet estetike. Sigurisht dhe ato kanë të bëjnë sepse fale tyre po na duken te gjitha motra.

Advertisement
Loading...