Melinda para dhe pas operacioneve plastike! Nuk do t’ju besoni syve

Nuk njihet!

Reperja shqiptare ka hyrë fuqishëm në skenën e muzikës shqiptare.

E njohur për publikun si ‘artistja nga Amerika’, e cila përveç me talentin ka marrë edhe vëmendjen edhe me dukjen e saj .

Duke u shfaqur gjithmonë shumë tërheqëse dhe me shumë stil, Melinda Ademi nuk ka qenë gjithmonë kështu.

Kur artistja filloi të ndjekë famën, ajo e ka parë të arsyeshme edhe të ndërrojë pamjen e saj.

Disa foto nga e kaluara e saj janë shfaqur dhe ndryshimi i saj me anë të ndërhyrjeve do të ju lë pa fjalë.

Karrierën muzikore e ka filluar shumë vite më parë duke u bërë pjesë e një prej talent-show më të famshëm në SHBA, “American Idol”.

E prej aty, Melinda Ademi rrëmbeu zemrat e të gjithëve pasi mahniti me paraqitjen e saj.

Megjithatë, pas shumë vitesh ajo u rikthye në Kosovë, për të nisur një karrierë të suksesshme në vendin e saj e cila ka fituar dashurinë e shumë fansave.

Advertisement
Loading...