Nuk e keni ditur se qenka kaq romantik Eduarti i Arbanës

Eduarti dhe arbana janë çifti më i ri i showbizit shqiptar të cilën kanë zgjedhur të mos e konfirmojnë dashurinë e tyre në mënyrë të drejtpërdrejt por çdo gjest dhe fjalë e tyre të nxjerr në këtë përfundim.

Eduarti është më mistreci në këtë drejtim pasi është ai që e ngacmon më së shumti Arbanën publikisht dhe kjo e fundit ruan më shumë qetësinë.

Rasti i fundit është komenti i regjisorit në Instagramin e moderatores e cila ka pozuar “krah” kullës Eiffel në Paris.

“Ja një rast kur kulla Eiffel është inferiore”, shkruan regjisori duke mos fshehur dashurinë e madhe për Arbanën.

Kjo e fundit ka preferuar ti kthej vetëm një emoji me gjuhë jashtë në formën e shakasë.

Advertisement
Loading...