Nuk ia kalon kush: Kjo është shenja më joshëse e horoskopit

Ka tërheqje misteriozë, por edhe josh për ta zbuluar. Në këtë qëndron paradoksi i dashurisë si të tillë: deri sa dikush na është enigmë, ai na tërheq. Kur e “zbulojmë”, dëshira shuhet.

Kjo shenjë e horoskopit tërheq para së gjithash me misteriozitetin e saj.

Është joshëse dhe anën e saj të errët e shfrytëzon për të gjetur personin, dëshirat e fshehura të të cilit janë të njëjta.
Me të i hyni aventurës së jeës.

Ky është Akrepi./

Advertisement
Loading...