Për çka e shfrytëzon Teuta Krasniqi burrin e saj Adonisin?

Teuta është pa dyshim një ndër figurat më të njohura publike. E ka provuar vetën si moderatore, këngëtare, aktore.

Është aktore profesioniste dhe ka realizuar sukseshëm një mori rolesh ku ka shkëlqyer. Teuta është shumë e lumtur në krahët e bashkëshortit të saj, Adonisit.

Adonis Morina është trajner fituesi dhe po u’a merr mendja se çfarë trupi mund të ketë.

E, bashkëshortja e tij, Teuta, ka linja perfekte, sepse e ka të shoqin edhe trajner personal.

Pra, e shfrytëzon edhe si trajner dhe femrat po që mendojnë se Teuta është me fat në të gjitha drejtimet.

A pajtoheni?

Advertisement
Loading...