Sa vjet do ia kishit dhënë Adelinës në këtë fotografi?

Është nga ato fytyrat publike që jeta e ka sfiduar me të papritura.

Adelina Tahiri, që kur u martua me avokatin më të pasur të Maqedonisë, Serjova Markov është zhytur në lloj lloj paragjykimesh, shkruan Kosovarja.

Ajo se për çfarë u komentua jeta e saj aq shumë ishte diferenca e çiftit në moshë, që hiç më pak as më shumë Adelina është 17 vjet më e re.

Përkundër paragjykimeve që u ndesh, artistja vazhdoi jetën bashkëshortore me të duke dhënë gjithnjë e më shumë përshtypjen e femrës më të lumtur në botë.

Ndonëse ka krijuar jetë perfekte e të lumtur, të cilën po e zotëron fort mirë, janë disa gjëra që nuk shkojnë ndonjëherë në rregull me Adelinën.

Në këtë pjesë nuk ka si të përjashtohet pamja e saj e jashtme, e cila shumë shpesh di të na befasojë, dhe të duket më e vjetër se për moshën që ka.

E pastaj nuk ka vi të na vijë në mendje që ta pyesim se sa vjet i ka.

Advertisement
Loading...