Tayna në Amerikë po i kalon pushimet vetëm me këtë person

Reperja Tayna ka zgjedhur Amerikën të pushojë pas verës

Tayna pas një sezoni shumë të suksesshëm në Kosovë dhe Shqipëri ku pati shumë koncerte dhe paraqitje, tashmë ka zgjedhur që të pushojë.

Ajo është Vildane Zeneli ku Tayna ka treguar se po kalon si më se miri me fotomodelen kosovare.

Ndryshe, Tayna pushimet është duke i kaluar në Los Angeles të Kalifonisë.

Advertisement
Loading...