Yllka Kuqi nuk heziton të ekspozojë trupin

Këngëtarja Yllka Kuqi nuk është që njihet shumë për ekspozimin e formave të saj në publik

Por, ia që kohëve të fundit këngëtarja ka ndërruar pak stil duke u përshtatë me shumicën e këngëtarëve të tjera dhe vazhdimisht ekspozon trupin e saj.

E derisa ajo ishte në Zagreb të Kroacisë, ajo kishte të veshur një fustan ku ekspozonte gjoksin e saj seksi.

Yllka ka kohë që ka lansuar ndonjë videoklip, por që thuhet se ka kënduar nëpër vende të ndryshme gjatë verës.

Advertisement
Loading...