Adnan Daci tregon sa shpesh i përdor betë, dhe pse kënga e tij titullohet “Pasha ty”?(VIDEO)

Edhe vete kenga e tij e fundit quhet Pasha Ty, ndersa kur Daci u pyet pse ky titull ai tha se per tekste jane gjithmone pergjegjes tekstshkrueresit duke i ikur pergjigjes.

Por megjithate ai u pyet se a bën be ndonjehere dhe pasha kend thote me se shpeshti.

Per te ndjekur pergjigjen e tij, klikoni linkun me poshte.

Advertisement
Loading...