fbpx asd
Sunday, July 21, 2024

Must Read

Kjo është arsyeja pse Facebook dhe rrjetet tjera sociale u bllokuan sot

Aplikacionet e rrjeteve sociale në pronësi të Facebook, Instagram dhe Messenger kanë rënë për disa radhë. Sipas Doëndetector, që monitoron problemet në internet, aplikacionet...

Shoferi nuk i pa: Shikojeni reagimin e autopilotit të Teslas kur i pa rosat duke kaluar rrugën (VIDEO)

Për shkak të hijes shoferi nuk i pa rosat të cilat po e kalonin rrugën, mirëpo autopiloti i Teslas e ndryshoi kahjen dhe i...

Një tjetër mashtrim i madh: Nëse pranoni një mesazh të tillë në Viber jeni në rrezik

Ditëve të fundit në mbarë botën përdoruesit e aplikacionit Viber kanë marrë një mesazh jo të zakonshëm.Disa përdorues kanë pranuar mesazh nga një numër...

Si ta bëni që historia juaj në Google Chrome të fshihet automatikisht (FOTO)

Google Chrome është njëri nga brauserat më të përdorur në ditët e sotme.Për të përmirësuar eksperiencën e përdoruesit, Google ruan shumë informacione si videot...

Apple ka një njoftim të rëndësishëm për ata që kanë iPhone dhe iPad të vjetër

Apple po paralajmëron pronarët e iPhone dhe iPad më të vjetër se nëse nuk i bëjnë “update” pajisjeve të tyre në versionin më të...

TAYNAS I BLLOKOHET INSTAGRAMI

Ditë më parë, Tayna ka publikuar këngën e saj më të re më titull “Sicko”.Kënga është shoqëruar edhe me videoklip.Tani “Sicko” ka afër 3...

Drones

188926381721270314

188926381721270314

986729451721120513

986729451721120513

test

test test

Консолидация В Трейдинге: Преимущества И Стратегии

Если уменьшить таймфрейм, то внутри "основного" торгового диапазона, могут быть мелкие. Остановка и разворот цены осуществляется тоже где угодно, как на краю, так и...

10 Лучших Ide И Редакторов Кода Для Вебразработчиков Блог Рег Ру

Несмотря на возможность подключения других языков, специальные IDE выигрывают в сравнении с Eclipse. Несмотря на то, что главным фокусом Eclipse является именно Java, в их линейке...

Phones

188926381721270314

188926381721270314

986729451721120513

986729451721120513

test

test test

Консолидация В Трейдинге: Преимущества И Стратегии

Если уменьшить таймфрейм, то внутри "основного" торгового диапазона, могут быть мелкие. Остановка и разворот цены осуществляется тоже где угодно, как на краю, так и...

10 Лучших Ide И Редакторов Кода Для Вебразработчиков Блог Рег Ру

Несмотря на возможность подключения других языков, специальные IDE выигрывают в сравнении с Eclipse. Несмотря на то, что главным фокусом Eclipse является именно Java, в их линейке...

Wearables

188926381721270314

188926381721270314

986729451721120513

986729451721120513

test

test test

Консолидация В Трейдинге: Преимущества И Стратегии

Если уменьшить таймфрейм, то внутри "основного" торгового диапазона, могут быть мелкие. Остановка и разворот цены осуществляется тоже где угодно, как на краю, так и...

10 Лучших Ide И Редакторов Кода Для Вебразработчиков Блог Рег Ру

Несмотря на возможность подключения других языков, специальные IDE выигрывают в сравнении с Eclipse. Несмотря на то, что главным фокусом Eclipse является именно Java, в их линейке...

Photography

188926381721270314

188926381721270314

986729451721120513

986729451721120513

test

test test

Консолидация В Трейдинге: Преимущества И Стратегии

Если уменьшить таймфрейм, то внутри "основного" торгового диапазона, могут быть мелкие. Остановка и разворот цены осуществляется тоже где угодно, как на краю, так и...

10 Лучших Ide И Редакторов Кода Для Вебразработчиков Блог Рег Ру

Несмотря на возможность подключения других языков, специальные IDE выигрывают в сравнении с Eclipse. Несмотря на то, что главным фокусом Eclipse является именно Java, в их линейке...

Audio

188926381721270314

188926381721270314

986729451721120513

986729451721120513

test

test test

Консолидация В Трейдинге: Преимущества И Стратегии

Если уменьшить таймфрейм, то внутри "основного" торгового диапазона, могут быть мелкие. Остановка и разворот цены осуществляется тоже где угодно, как на краю, так и...

10 Лучших Ide И Редакторов Кода Для Вебразработчиков Блог Рег Ру

Несмотря на возможность подключения других языков, специальные IDE выигрывают в сравнении с Eclipse. Несмотря на то, что главным фокусом Eclipse является именно Java, в их линейке...

Gaming

188926381721270314

188926381721270314

986729451721120513

986729451721120513

test

test test

Консолидация В Трейдинге: Преимущества И Стратегии

Если уменьшить таймфрейм, то внутри "основного" торгового диапазона, могут быть мелкие. Остановка и разворот цены осуществляется тоже где угодно, как на краю, так и...

10 Лучших Ide И Редакторов Кода Для Вебразработчиков Блог Рег Ру

Несмотря на возможность подключения других языков, специальные IDE выигрывают в сравнении с Eclipse. Несмотря на то, что главным фокусом Eclipse является именно Java, в их линейке...

Video

188926381721270314

188926381721270314

986729451721120513

986729451721120513

test

test test

Консолидация В Трейдинге: Преимущества И Стратегии

Если уменьшить таймфрейм, то внутри "основного" торгового диапазона, могут быть мелкие. Остановка и разворот цены осуществляется тоже где угодно, как на краю, так и...

10 Лучших Ide И Редакторов Кода Для Вебразработчиков Блог Рег Ру

Несмотря на возможность подключения других языков, специальные IDE выигрывают в сравнении с Eclipse. Несмотря на то, что главным фокусом Eclipse является именно Java, в их линейке...

Smart Home

188926381721270314

188926381721270314

986729451721120513

986729451721120513

test

test test

Консолидация В Трейдинге: Преимущества И Стратегии

Если уменьшить таймфрейм, то внутри "основного" торгового диапазона, могут быть мелкие. Остановка и разворот цены осуществляется тоже где угодно, как на краю, так и...

10 Лучших Ide И Редакторов Кода Для Вебразработчиков Блог Рег Ру

Несмотря на возможность подключения других языков, специальные IDE выигрывают в сравнении с Eclipse. Несмотря на то, что главным фокусом Eclipse является именно Java, в их линейке...

Computing

188926381721270314

188926381721270314

986729451721120513

986729451721120513

test

test test

Консолидация В Трейдинге: Преимущества И Стратегии

Если уменьшить таймфрейм, то внутри "основного" торгового диапазона, могут быть мелкие. Остановка и разворот цены осуществляется тоже где угодно, как на краю, так и...

10 Лучших Ide И Редакторов Кода Для Вебразработчиков Блог Рег Ру

Несмотря на возможность подключения других языков, специальные IDE выигрывают в сравнении с Eclipse. Несмотря на то, что главным фокусом Eclipse является именно Java, в их линейке...

188926381721270314

188926381721270314

986729451721120513

986729451721120513

test

test test

Консолидация В Трейдинге: Преимущества И Стратегии

Если уменьшить таймфрейм, то внутри "основного" торгового диапазона, могут быть мелкие. Остановка и разворот цены осуществляется тоже где угодно, как на краю, так и...

10 Лучших Ide И Редакторов Кода Для Вебразработчиков Блог Рег Ру

Несмотря на возможность подключения других языков, специальные IDE выигрывают в сравнении с Eclipse. Несмотря на то, что главным фокусом Eclipse является именно Java, в их линейке...

Хто Такий Back-end Розробник Та Яка Його Роль?

А поняття «фулстек-розробник» в звичному розумінні з'явилося і того пізніше. Проте, вже зараз є список технологій, які зобов'язаний знати і застосовувати такий фахівець. Сьогодні...

Как установить индикатор в MetaTrader 4

Проведение торговых операций на финансовых рынках с маржинальными финансовыми инструментами имеет высокий уровень риска, поэтому подходит не всем инвесторам. Вы несёте полную ответственность за...

What Is Digital-twin Technology?

Brands combine this into their eCommerce websites and portals for purchasers to use augmented actuality (AR) for digital try-on and match analysis during purchases....

Паттерны в трейдинге: Основные виды и 20 фигур, которые должен знать каждый трейдер

Прежде чем вы начнете торговать, важно ознакомиться с основами свечных паттернов и с тем, как они могут влиять на ваши решения. К примеру, если...

Курс криптовалют онлайн Курс криптовалют до долара на сьогодні Мінфін

По существу ПАРПС сделает ненужными дорогостоящих зарубежных посредников. Система стремится проводить операции меньше чем за две минуты по низкой, хотя и не указываемой, стоимости....