ENCA NË ZOR PËR BURRË, PYET PUBLIKISHT “A MKISHE ÇU TE NONA?”

Këngëtarja e famshme shqiptarë Enca, duket se po preokupohet për të ardhmen, ajo provon shpesh të provokoj ne rrejtët sociale duke publikuar foto gjysme e veshur e kohë pas kohë duke bërë pyetje jo të zakonshme si kjo e fundit “A mkishe çu te nona?”.

Emisioni më i ri i showbizit: REVIEW

Enca ka pasur rënie të madhe në muzikë, këngët e saj nuk po bëjnë bujë si dikur dhe kjo duket se e ka shtyrë këngëtaren të provoj të këndoj edhe “tallava” dhe ta theksoj akoma më shumë zhveshjen në videot e saj.

Por as në këtë formë këngëtarja nuk pati ndonjë sukses, nëse i referohemi mbrëmjeve muzikore si dhe dëgjueshmërisë së këngëve të sajë në platforma të ndryshme, të gjitha thonë të njëjtën gjë.

E pa kënaqur me rënien e saj, Ences i ka mbetur vetëm një armë e fortë për të tërhequr vëmendje, arma saj e fortë duket të jetë Instagrami.

Foto dhe pyetje provokative kanë mbetur shpresa e vetme e këngëtares që të jetë aktuale në media.

Advertisement
Loading...