“Mbase me film fitohet më shumë, por teatri më përmbush më shumë shpirtërisht”

Aktorja Drita Kaba Karaga e pyetur se kë zgjedh mes filmit dhe teatrit, tha padyshim që para çdo gjëje do të zgjidhte teatrin pasi sipas saj teatri është materie e gjallë që të përmbush shpirtërisht më shumë.

Megjithatë, Kaba Karaga theksoi se mbase me film do të mund të kishte fitime financiare më të mëdha.

Advertisement
Loading...