Me këtë urim për ditëlindjen e MC Kreshës, Lyrical Son tregon sa të pandashëm janë ata

Reperi MC Kresha feston sot ditëlindjen e 35-të.

Ai është njëri ndër reperët më të suksesshëm dhe më të pëlqyer shqiptar, e suksesi i MC Kreshës nuk po zbehet aspak as me kalimin e viteve.

Reperi sot po feston ditëlindjen e 35-të, me shumë vite karrierë që çdo vit e më shumë po hyn në themelet e repit shqiptar.

Me këtë rast nuk ka munguar as urimi nga shoku, bashkëpunëtori dhe ‘vëllai’ i tij, Lyrical Son.

Festimi ka postuar një fotografi ku dyshja shihet në një nga koncertete e shumta të dyshes, ndërsa në urim ka shkruar edhe fjalët ‘Tash e përgjithmonë’, duke e bërë kështu të ditur se ata gjithmonë do të vazhdojnë të bëjnë muzikë kualitative bashkë, dhe jo vetëm.

Festimi dhe Kreshniku, apo Lyrical Son dhe MC Kresha, kanë themeluar bashkë labelin ‘PINT’, label ky që është më i suksesshmi i repit shqiptar dhe që, përpos këngëve dhe albumeve me të cilat kanë sjellë risi në industrinë e muzikës shqiptare, ata po i sjellin repit shqiptar edhe talenta të rinj të kësaj muzike.

Advertisement
Loading...