Prince Harry tregon se si ndryshoi gjithçka kur u bë baba me Archien

Rreth një vit e gjysmë më parë, Harry dhe Meghan u bënë prindër për herë të parë. Princ Harry ka treguar se si ka ndryshuar gjithçka për të që pas ardhjes në jetë të djalit, Archie.

“Momentin që bëhesh baba, çdo gjë rreth teje ndryshon. Ti fillon dhe mendon se cili është kuptimi i sjelljes në jetë të një njeriu të vogël në këtë botë. Në s’mund t’ju vjedhim atyre të ardhmen, thjesht s’mundemi. S’është kjo detyra jonë. Gjithmonë kam besuar se fatmirësisht ne mund ta lëmë këtë botë një vend më të mirë nga çfarë gjetëm kur erdhëm”, ka thënë Harry.

Më herët, bashkëshortja e tij Meghan Markle rrëfeu se kishte pasur një abort gjatë muajve të verës, duke treguar edhe sesi e përjetoi këtë ngjarje të hidhur.

Advertisement
Loading...