Stresi se lë të dashurën nga goja, ajo i kthehet se janë të divorcuar

Teksa foli për marrëdhënien e tij me Keisin në emisionin “NIN”, Stresi deklaroi se kjo e fundit vazhdon të mbetet e shtrenjtë për të, duke dhënë edhe arsyen pse. “Ajo vajzë mban akoma mbiemrin tim”, ka theksuar Keisi.

Por, sa e vërtetë është kjo? Keisi nuk ka humbur kohë, duke treguar se si qendron puna në të vërtetë. Ajo ka fotografuar badge-n e punës, ku lexon: ‘Keisi Bezhani’. Pra, Keisi jo vetëm që nuk mban më mbiemrin Lushaj, por duket se nuk ka ndërmend ta kthejë kokën pas. “Badge më i lezetshëm i kompanisë”, ka shkruar ajo, duke shtuar edhe një ikonë feste. Ndoshta, Keisi ka pritur jo pak të shkëputet përfundimisht nga marrëdhënia me Stresin, nisur nga gjithë uljet e ngritjet që ka pësuar gjatë kësaj kohe martesa e çiftit.

Keisi jeton në Kanada prej shumë vitesh, ndërsa raporti me reperin ka qenë më së shumti një dashuri në distancë. Pra, Stresi ka patur më shumë se një arsye për tu shprehur se mes tij dhe Keisit vështirë se mund të mendohet një rikthim…

 

Advertisement
Loading...