Vali Corleone u bën ftesë vajzave pas tërmetit

I njohur për jetën e tij luksoze, Vali Corleone së fundmi ka ofruar strehim për të gjitha vajzat të cilat i kanë shkruar pas tërmetit në Shqipëri.

Përmes një postimi në rrjetin social Instagram ai ka thënë se shumë vajza i kanë shkruar pas dëmtimeve ku ky i fundit do t’i ofronte gjithë nevojat elementare për to.

“Për disa çika nga Albania që më kanë shkruar diçka keq në mesazhe i them mirësevini në Kingdom Night House- Portat për ju juve do të hapen që të rrini largë frikës së tërmeteve- Këtu keni me ngrënë dhe me pi full ka edhe garderob për juve këtu gjithashtu edhe një veturë për juve është në dispozicion ta shfrytëzoni apo të bëni  çka të doni”, ka shkruajtur ai.

 

Advertisement
Loading...