1 në 10 persona bëjnë se*ks në aeroporte për këto arsye të forta

Shumë udhëtarë duan të bëjnë seks në aeroport, madje edhe në avion. Ju e dini! Të bërit seks në vende të çuditshme stimulon fantazi dhe pasion, por a keni menduar ndonjëherë të keni marrëdhënie seksuale në aeroport? Përveç ankthit të pritjes së fluturimit, kjo është një përvojë vërtetë e pabesueshme, për t’u provuar një herë në jetë. Nëse mendoni për aeroportin si një vend plot tension dhe kaotik, ku të gjithë shkojnë nga një portë në tjetrën duke u përpjekur të mos humbasin fluturimin e tyre dhe të kontrollojnë bagazhin e tyre, dijeni se e keni gabim. Shumë udhëtarë, në fakt, e shohin aeroportin si vend të përsosur për të bërë seks. Kështu thuhet në një studim të botuar në Express, sipas të cilit një në 10 pasagjerë amerikanë ka pranuar të ketë pasur marrëdhënie seksuale në aeroport të paktën një herë në jetën e vet.

Por pse është ky vend kaq emocionues?

Kërkimi u krye nga US.Jetcost.com dhe u bazua në një mostër prej pesë mijë udhëtarësh të rritur, të cilët udhëtuan nga ajri të paktën një herë në dy vitet e fundit. Studimi tregoi se aeroportet ofrojnë vende të shumta të përshtatshme për njerëzit pasionant. Ndër pjesëmarrësit e anketës, 42% thanë se zgjodhën banjon për seks, ndërsa 28% preferonin kabinat e avionëve dhe 14% thjesht përdorën një pallto për t’u fshehur nga sytë e njerëzve kureshtarë. Ka edhe ata që kanë pasur marrëdhënie seksuale në sallon VIP (12%). Natyrisht, dikush (17%) u kap nga stafi i aeroportit.

Por, me kë konsumohen këto raporte në fluturim? E pra, 87% thanë se e bënë atë me shoqëruesin e tyre të udhëtimit (jo domosdoshmërisht gruan / burrin / të dashurin / të dashurën), ndërsa 5% me një të huaj. Megjithatë, duket se është avioni që më shumë i nxit udhëtarët. Me pak fjalë, përveç seksit në makinë ose në ujë, në verë çfarë është e fortë është seksi në aeroporte!

Advertisement
Loading...