Edhe ura e Bosforit ngjyroset kuq e zi për 28 Nëntor

Ura e famshme e Bosforit në Stamboll që lidh Turqinë Europiane dhe atë Aziatike është veshur me ngjyrat kuq e zi mbrëmjen e sotme.

Ky është një urim i veçantë për Shqipërinë me rastin e 108-vjetorit të Pavarësisë.

Ngjyrat kuq e zi do të qëndrojnë deri nesër në mëngjes në një ndër urat më të famshme në botë.

Advertisement
Loading...