Bleona Qereti e uron Kurban Bajramin gjysëm e zhveshur nga plazhi

Festa e Kurban Bajramit festohet nga të gjithë muslimanët në mbarë botën.

Këngëtarë, aktorë e fytyra të njohura publike e kanë uruar at.

Edhe Bleona Qereti, me një imazh në rrjetin social Instagram ka uruar Bajramin.

Por ajo që ka marrë vëmendjen, është mënyra sesi e ka uruar.

Në plazh dhe gjysmë e zhveshur, ajo i ka uruar ndjekësit e saj të besimit islam.

Këngëtarja, ka marrë komente të shumta nga ndjekësit.

Advertisement
Loading...