Dua Lipa paska një behane dhe kjo është ajo

Meqenese ne shikim te pare duket perfekte, si gjithe njerezit tjere edhe Dua paska nje behane qe nuk ik pa rene ne sy.

E kjo behane na qenkan gishterinjte e kembes se Duas, ne paraqitjen e saj te fundit krahas asaj qe shkelqente si gjithmone, bien ne sy edhe gishterinjte e shtrember te kembes.

Edhe pse kjo nuk eshte kush e di se cfare mangesie, prap se prap mund te quhet si e tille. Por lirisht mund te themi se bukuria e brendshme e Duas, gjithmone e ben te duket e bukur.

Advertisement
Loading...