Gjyste Vulajt foto provokuese përpara burrit të saj

Gjyste Vulaj është një këngëtare e njohur shqiptare nga Mali i Zi e cila në skenën muzikore qëndron prej shumë vitesh.

Ajo gjithnjë ka qenë një femër mjaft e ‘guximshme’ kur ka ardhur puna tek ekspozimi i formave trupore.

Dhe edhe pse tani në moshën 42 vjeçare ajo duket se nuk e ka harruar ‘zanatin’ e vjetër.

Së fundmi ajo u paraqit përpara burrit të saj duke vënë në pah format trupore.

Advertisement
Loading...