Këtë se kishim dëgjuar kurrë! Trendi më i fundit i marrëdhënieve sek*suale është me kufje në…

Kufjet zakonisht i veshim kur dalim për të ecur ose edhe për të vrapuar, por mesa duket njerëzit po i përdorin edhe gjatë marrëdhënieve seksuale.

Duke u bazuar në një studim nga TickPick, një treg online, 1 ne 5 përdorues të kufjeve (AirPods), deklaruan se i vendosin ato gjatë kryerjeve të marrëdhënieve seksuale. Pothuaje 20% të të anketuarve deklaruan se ishin më të nxehtë dhe më lirshëm kur kishin vendosur kufjet në vesh, raporton “Daily Star”.

Më shumë se 1000 njerëz u anketuan online, të cilët thanë se ishin seksualisht aktivë dhe gjithashtu përjetonin më shumë kënaqësi kur dëgjonin marrëdhënie seksuale.

Duke u bazuar në studime, 57% e njerëzve ishin të kënaqur me jetën e tyre seksuale, por gjasat për kënaqësi seksuale ndryshonin varësisht zhanrit të tyre muzikor.

Advertisement
Loading...