KOHA E FEROS PO VJEN, PREMTON KËNGË DHE VIDEO KLIP ÇDO JAVË

Fero e ka bërë të ditur datën e lansimit të projektit të ri, sipas Feros kënga bashke më video klip do të publikohet me datën 25 tetor.

Këna e re e reprit titullohet “JOM RRIT”, për këtë këngë kanë përfunduar edhe xhirimet dhe po pritet të publikohet me 25 tetor.

Përveç këngës “JOM RRIT” që do të publikohet me 25 tetor, Fero e ka dhënë edhe një tjetër premtim të madh, ai ka premtuar që pas 25 tetorit do të publikoj çdo javë nga një këngë me video klip.

Fero njihet për stilin e tij unik në muzikë e veçanërisht për promovimin e projekteve të tij, por a është vetëm premtim marketingu apo do të bëhet realitet, mbetet të shihet pas 25 tetorit.

 

Advertisement
Loading...