Mësuesi hero: Dhuron veshkën për nxënësin e tij

Mësuesi nga Gjerorgjia, William Wilkinson ka bërë një gjë shumë të mirë për një nxënës të tij të sëmurë. Ai, i ka dhuruar veshkën nxënësit të klasës së gjashtë Kaden Koebcke.

Kaden Koebcke ka 12 vjet, edhe më parë e kishte bërë transplatimin e veshkës nga babai i tij, por nuk ka funksionuar. Në moshën pesë vjeçare atij është bërë transplatimi i parë, duke qenë i paskuseshëm. Kështu, prindërit e nxënsit kanë kërkuar ndihmë në rrjetin social Facebook, dhe i pari që ka pranuar menjëherë të jap edhe veshkën e tij qe mësuese.

William Wilkinson, është mësues në Akademinë e Krishterë të Grace në Powder Springs. Nëna e Koebcke, Cami, nuk do ta harrojë kurrë ditën që Wilkinson vizitoi shtëpinë e tyre për të zbuluar se kishte gjetur një donator të veshkës.

Advertisement
Loading...