Miriam Cani emocionon të gjithë me këtë fotografi të vajzës së saj

Miriam Cani e ka treguar prej kohësh së vëmendjen e saj tashmë, e kanë rrëmbyer vetëm fëmijët. Përmes postimeve të ndryshme, ajo tregon se sa shumë kohë kalon me ta, dhe cfarë ndjesish të jashtëzakonshme përjeton nga ky fakt.

Së fundi, këngëtarja ndau një foto mjaft të ëmbël të vogëlushit të saj, Duam, i cili është veshur tamam si arushi që mban në duar.

“Asgjë s’të vesh më mirë dhe më sigurt se natyra. Lëkura e bebit nuk do të ketë ndjerë asnjëherë më shumë butësi”, ka shkruar Miriami, e cila vetëm disa ditë më parë zgjodhi ta zbulonte pamjen e plotë të djalit.

 

 

Advertisement
Loading...