Një femër do t’ju mashtrojë, nëse gjendet në këto 5 situata

Shkaqet për tradhti nga ana e femrës janë të ndryshme nga ato të burrave. Gratë janë, megjithatë, më dinake, dhe kur mashtrojnë, ato e bëjnë atë pa shumë rrezik, transmeton KosovaPress. Psikologët thonë se ekzistojnë rrethanat që gratë, sidomos ato që nuk janë të lumtura në martesë ose në lidhje, janë thjesht nënat e mashtrimit.

Këtu janë këto situata të rrezikshme: -Fiton shumë – ajo është e lirë, pasi është e pavarur dhe e sigurt – andaj gjithashtu është e prirë për afera. Paraja jep vetëbesimin e saj? Është patetike nëse ky është vetëbesim …

-Gradohet në punë – kur arrin një pozitë të lartë, gruaja mendon se ajo mund të bëjë shumë dhe madje ta gjejë veten në krahët e tjetrit. Përsëri problemi i vetëbesimit (i rremë).

-Dyshon se partneri është duke mashtruar – hakmerret duke e tradhtuar, por edhe ajo “lëpin plagët e veta”, me qëllim që të rifitojë besimin – përsëri vetëbesim dhe përsëri të pavërtetë!

-Kremton ditëlindjen e 25, 30, 35 ose 40 – një jubilar. Atëherë gruaja përmbledh jetën e saj, mendon se ajo humbi diçka, duke u ngutur për të kompensuar atë – tradhtia.

-Nëse nuk është me një partner për ditëlindje ose një festë të madhe (Krishtlindje, Viti i Ri …). Ajo është e vetmuar dhe kërkon një tjetër.