NJERIU- GJARPËR NUK I NDALË OPERACIONET, VAZHDON ME PJESË TJERA TË TRUPIT

Tiamat Legion Medusa ka shpenzuar të paktën 61.000 funte për operime plastike dhe ndryshimin e tërësishëm të trupit.

Në fakt, këtu nuk bëhet fjalë për obsesionin mbi operacione plastike për rritjen e gjoksit, buzëve dhe zvogëlimin e hundës.

Tiamat në fakt ka shpenzuar një pasuri të vogël të vërtetë për ndarjen e gjuhës në dy pjesë, veshët, dhe shumë të ngjashme, vetëm e vetëm të ngjasojë në një reptil.

Ai ka ende operacione të cilat e presin, ndërsa në plan është operacioni në të cilin mjekët do t’ia heqin organin gjenital, si dhe të gjitha tatuazhet.

“Shumë mendojnë se njerëzit që kalojnë përmes modifikimeve të trupit të tyre, ekzistojnë vetëm në filma shkencor-fantastik, dhe se ata janë humbës, të ndyrë dhe budallenj”, tha Tiamat.

Ai ka shpjeguar më herët, se derisa ishte “njeri” kishte punuar në një institucion financiar dhe atë në postin e zëvendës shefit.

“Dua ta dinë të gjithë se njerëzit që kanë zgjedhur të transformojnë trupin e tyre si ky imi, janë po aq inteligjentë, të mrekullueshëm, të dashur dhe aq të mirë si gjithë të tjerët. Vetëm pse vendosa të heq veshët nuk do të thotë se isha pa tru dhe një idiot”, tha ai.

Emri i fëmijërisë së tij është Richard Hernandez dhe siç thotë, kishte një fëmijëri të vështirë.

Advertisement
Loading...