Nuk do t’iu besohet se kjo është Lady Gaga para famës

Lady GaGa është ndër artistet më me ndikim në industrinë e muzikës botërore.

Ajo njihet për stilin e saj të veçanta në paraqitje dhe në veshje, por edhe për talentin dhe aftësitë e saj vokale, por edhe për kompozimin e këngëve dhe shkrimin e teksteve.

Që nga 2008 në kohen kur ajo hyri në industrinë e muzikës ajo u bë ndër figurat më me ndikim në tregun e muzikës dhe të modës.

Çmime të shumta, turne botërore, hite të shumta, kanë bërë që Lady Gaga të këtë një epitet të pa arritshëm në pop muzikë.

Lady Gaga asnjëherë nuk është shfaqur në publik me idenë të duket bukur, ajo çdoherë përmes paraqitjes së saj të jashtë ka përçuar mesazhe të caktuara, duke e bërë të pa mundur që publiku ta njoh Lady Gaga-n e vërtete.

Në disa fotografi të gjetura ku Lady Gaga nuk ishte akoma e famshme mund të vërehet fytyra saj e pa prekur nga grimi.

Aty mund të vërehen linjat e sajë të bukura të fytyrës, gjë që ka befasuar shumë fansa të këngëtares.

Ja disa fotografi nga Lady Gaga kur ajo ishte e re:

Advertisement
Loading...