Rroba klasike që çdo femër duhet t’i ketë në dollapin e saj

Fakt është që femrat blejnë më tepër rroba sesa që kanë nevojë.

Sigurt ju ndodh një herë në muaj të thoni se nuk kam çfarë të vesh sot. Është shumë më e thjeshtë t’i keni disa rroba klasike që gjithmonë janë në modë.

Cilat janë këto rroba që duhet t’i keni në dollapin tuaj?

Taka klasike të zeza

Xhinse që mund ti kombinoni edhe me veshje sportive edhe kur jeni të veshura elegant

Fustan të zi 

Xhemper të zi të cilin mund ta mbani saher që vjen sezona e dimrit 

Çantë të vogël dhe të zezë

Pallto e zezë lëkure 

Vathë

Mantil ngjyrë krem 

Advertisement
Loading...