Shqiptarët midis Serbisë i’a krisin këngës shqipe: Nuk harroet Adem Jashari

Shqiptarët sa herë që kalojnë nga Serbia ose kudo tjetër në botë që ndodhen, shfaqin dashurinë e tyre për Kosovën e për Shqipërinë. Shpesh duke kënduar e shpesh edhe me veshje tradicionale shqiptare ose kombëtare.

Një grup i të rinjve shqiptarë është bërë hit në internet. Ata shfaqen duke kënduar në gjuhen shqipe këngë ‘O moj Serbi’, video e cila është xhiruar në Caca të Serbisë afër Nishit.

Këto pamje kanë marrë shumë komente pozitive dhe është shpërndarë shumë.

 

Më poshtë mund t’i shikoni edhe këto pamje: