Si rrallë herë Lulja dhe Sehidja shfaqen të veshura njësoj

Motrat Mustafa thuajse gjithmonë shfaqen së bashku, është e çuditshme kur ato shfaqen ndaras ngase menjëherë bien në sy.

Fillimisht për publikun u bënë të njohur Safetja me Sehiden e më vonë edhe gjashtë të tjerat.

Ato i dhuruan skenës shumë këngë e hite të panumërta, të cilat dëgjohem me një entuziasëm të madh nga fansat e tyre.

Por, muzika për to ka ngjarë të jetë e trashëgueshme. Përderisa Safetja e Sehidja këndojnë gjithmonë së bashku, motra e tyre Lulja është ajo që sjell këngë solistike.

Por, çuditërisht, ndryshe prej herave tjera Lulja shfaqet krahë për krahë me Sahiden madje edhe të veshura njësoj .

Përndryshe, projekti i tyre i fundit muzikor është me titullin “Dasma”, të cilin të veçantë e bëri pjesëmarrja e kunatës së tyre.

Advertisement
Loading...