Afrona dhe Teuta njëra ishi tjetra gruaja e Bleros dhurojnë dhurata njëra tjetrës

Nëse keni menduar ndonjëherë për ish-partneren e të dashurit apo bashkëshortit tuaj e menjëherë në mendje iu kanë ardhur mendimet më të errëta, ne ju themi se me pak përpjekje gjithçka mund të duket, madje dhe të jetë normale.

Këtë e provon dhe rasti i Afronës me Teutën, ish-bashkëshorten e Bleros, e cila për Krishtlindje ka vendosur t’i bëjë një dhuratë Dikës.
“Faleminderit Teuta, mezi po pres ta përdor këtë maskë për fytyrën”, ka shkruar Afrona krah postimit ku duket dhurata dhe buqeta me lule.

Teuta ka treguar më parë se gëzon një marrëdhënie shumë të mirë me Afronën dhe Bleron dhe këtë e kanë provuar vazhdimisht fotot apo urimet e ndryshme që ata kanë ndarë në çdo intervistë e dalje publike.

Advertisement
Loading...