Afrona e prerë: Tregon përfundimisht a do të vijë Teuta Krasniqi në dasmën e Bleros

Këngëtari Blero dhe partnerja e tij Afrona, dashurinë me martesë pritet ta kurorëzojnë më datën 21 shtator.

Dasma pritet të jetë madhështore me shumë të ftuar, por ajo çfarë u intereson publikut është nëse do të jetë e praishme apo jo Teuta Krasniqi, ish-bashkëshortja e Bleros.

Në një intervistë për Class, Afrona e ka dhënë përgjigjen e prerë ku ka treguar se përfundimisht Teuta nuk do të jetë në dasmën e tyre.

Advertisement
Loading...