AVOKATJA SHQIPTARE MERR VËMENDJE, SHFAQET JOSHËSE NGA PLAZHI

Redona Koci cilësohet si një nga femrat më joshëse, ndërsa komentohet shpesh edhe për format e saj trupore.

Koci e cila ka marrë epitetin si avokatja joshëse shqiptare, nuk heziton aspak t’i shfaqë asetet e saj të bollshme. Së fundmi ajo ka vendosur që të relaksohet në plazhet shqiptare nga ku dhe po sjellë pamje të ndryshme.

E veshur në bikini dhe me poza joshëse, Redona Koci ka marrë gjithë vëmendjen me paraqitjen e saj.

Kujtojmë që për Kocin kanë shkruar edhe mediat e huaja duke e konsideruar si një prej vajzave më tërheqëse shqiptare.

 

Advertisement
Loading...