Kur Genta Ismajli flet për moral

Genta Ismajli para më shumë se 10 vitesh e goditi skenën muzikore në vend me hite si “Dridhem”, “Kthehu”, etj. Këto këngë, e bënë shumë shpejtë Genten yll të Kosovës.

Këngëtarja, kohë pas kohe po vjen me projekte të ndryshme, që po marrin pëlqimin nga fansat e saj besnik. E, Genta shpesh po luan edhe me pamjen e jashtme. Herë e shohim shumë të thjeshtë e sportive, e herë goxha ekstravagante.

Genta, rrallë po shfaqet në televizion për të folur për vetën, risitë në jetën e saj, apo edhe zhvillimet në aspektin profesional.

Megjithatë, ne kemi një deklaratë të këngëtares, ku ajo shprehet për ca gjëra me rëndësi:

“Gjërat më të rëndësishme janë dashuria dhe Shpirtit i pastër. Edhe Morali që ke.

Dashuria për punën, familjen, të gjitha janë armë të forta të një personi për të arritur atë që don në jetë”, thotë këngëtarja.

Advertisement
Loading...