Obama, Bush dhe Clinton pranojnë të vaksinohet live kundër virusit korona

Në një kohë kur diskutimet nëse vaksina anti-Covid është efektive, jo efektive, e dëmshmë apo e sigurtë, tre ish-presidentë të Shteteve të Bashkuara të Amerikës dolën në një deklaratë duke i çuditur të gjithë.

Ka qenë Barack Obama, ai i cili ka deklaruar në një intervistë se të tre ish-presidentët janë të gatshëm të vaksinohen para kamerës, nëse dr. Fauci ua rekomandon vaksinën anti-Covid.

“Njerëz si Anthony Fauci, të cilin unë e njoh dhe kam punuar me të, kam besim të plotë. Pra, nëse ai më thotë se kjo vaksinë është e sigurt dhe mund të fillojë vaksinimi, absolutisht, unë do ta marr!”, – u shpreh Obama. “Unë ju premtoj se kur të jetë bërë për njerëzit që janë më pak të rrezikuar, unë do ta marr atë. Unë mund ta filmojë live atë  në mënyrë që njerëzit të dinë se unë i besoj kësaj shkence dhe ajo që nuk kam besim është marrja e Covid!”

Gjithashtu, të tre emrat e njohur të politikës amerikane do të nisin një fushatë ndërgjegjësimi për të rritur besimin e njerëzve te vaksina.

Advertisement
Loading...