Telenovela Tuna – Patris dhe rikthimi i Tunës në muzikë!

Marrëdhënia e Tunës me Patrisin është kthyer në një telenovelë të vërtetë. Në fillim të këtij muaji, një veprim i këngëtares bëri që portalet të ziejnë me lajmet e ndarjes së çiftit.

-Tuna heq mbiemrin e Patrisit nga Instagrami i Tiranit.
-Roberti publikon video me Tianin dhe thekson se ai e ka mbiemrin Berisha.
-Patrisi reagon duke publikuar video me të birin dhe duke bërë të qartë që mbiemri i tij është Berisha.
-Tuna largohet nga shtëpia dhe niset në SHBA.

Po në SHBA ç’do? Tuna do të rikthehet në muzikë pas më shumë se 1 viti mungesë.
“Prive” ka mësuar se përtej oqeanit, Tuna po realizon disa këngë me producentë amerikanë. Epo ja një lajm i mirë pas gjithë kësaj gjullurdie.

Advertisement
Loading...