Bikinet e duhura për gratë me gjoks të vogël

Gratë me gjoks të vogël ndodh që disa herë të ndjehen keq me trupin e tyre, kjo pasi mendojnë që po t’i kishin gjinjtë më të mëdhenj do të dukeshin me seksi.

Momentet kur ndjehen më keq janë paraqitjet në plazh dhe në pishina, transmeton Klan Kosova.

Sipas Instyle, Kylie Jenner dhe Kate Hudson janë gratë e famshme që kanë gjoks të vogël dhe duken bukur në plazh, kjo pasi ato çdo herë zgjedhin bikinet e duhura për gjoksin e tyre.

Kështu Instyle u propozon disa lloje të bikineve që preferohet të vishini nëse keni gjoks të vogël:

Advertisement
Loading...