Këpucët me majë rrëzohen nga froni; këtë sezon do të veshim të gjithë sandale me majë katrore (modelet më të bukura)

Këpucët me majë apo ato me majë rrumbullake kanë ndenjur shumë gjatë në fron, por viti 2019 i rrëzon duke bërë protagoniste të sezonit të pranverës e verës sandalet me majë katrore.

Ky trend riktheu modën e viteve ’90 dhe kudo në profilet e fashionisteve më të ndjekura në rrjetet sociale apo në pasalerat e shtëpive të mëdha të modës si Dolce&Gabanna po shohim modele nga më të ndryshme të këtyre këpucëve.

Me perla, me zinxhirë, të thjeshta, me rripa, të hapura apo të mbyllura, këpucët me takë katrore janë kthyer denjësisht dhe ne jemi gati t’i veshim.

 

 

 

Advertisement
Loading...