Sëmuret Mozzik. Ka po shkon martesa me Loredanen?

Për një kohe, emrat e tyre ishin më të lakuarit në kuadër të lajmeve të shoubizit.

Në fakt, nuk ishte muzika e tyre ajo që i vuri plotësisht në qendër të vëmendjes çiftin Loredana Zefi dhe Mozzik, por zhvillimet e tyre në jetën private.

Është mëse e njohur afera në të cilen ishte përfshirë Loredana. Lajmi se ajo përfitoj shuma tejet të mëdha parash nga një çift zvicëran, pushtoj mediat e Evropes.

Çështja vazhdon, por tani me këtë gjë po merren organet kompetente, ndërkohë që qarkullojnë zëra që dyshja aktualisht nuk po kalojnë ditet më të lumtura si çift.

Mozzik së fundi anuloj edhe një koncert, me arsyetimin se nuk ishte mirë shëndetërish.

Advertisement
Loading...