Pini qumësht me mjaltë çdo mëngjes për të arritur këto përfitime

Kombinimi I këtyre dy përbërësve, gjen një përdorim të gjerë edhe në kozmetike dhe si mjet për ruajtjen e shëndetit. Disa nga benefitet e këtij kombinimi janë:

Rigjeneron lëkurën– qumështi dhe mjalti kanë veqori antimikrobike. Kjo veqori bëhet edhe më e mirë kur këta dy përbërës bëhen bashke.

Ngadalëson plakjen– shumë studime kanë treguar se këta dy përbërës veprojnë në trupin tonë si regjenerues si dhe e ngadalësojnë plakjen.

Ndihmon tretjen– një gotë qumësht I përzier me mjaltë në mëngjes është shumë I mirë për të shmangur kapsllëkun, fryerjen dhe çrregullimet e tjera të zorrëve.

Ndihmon frymëmarrjen– mjalta dhe qumështi janë ilaqe për ftohjen, kollën dhe frymëmarrjen në përgjithësi.

Advertisement
Loading...