Mos e përdorni telefonin në banjo për këtë arsye

Të gjithë e marrim telefonin me vete.

Na është bërë zakon dhe edhe pse e dime qe nuk duhet, vijojme ta bëjmë një veprim të tillë. Megjithatë, ky zakon të jeni të sigurt se ju krijon probleme tepër serioze.

Një prej këtyre problemeve, sicc thonë mjekët, është edhe krijimi i hemorroideve. Problemi mund të shkaktohet kur rrini për shumë kohë ulur në tualet.

Ky është një lajm mjaft shqetësues sepse vetëm në Britani të Madhe, pas hulumtimit që e kanë bërë 60% e pjesëmarrësve e kanë pranuar se përdorin telefonin kur janë në tualet.

Simptomat e Hemorroideve

Gjak i kuq i ndritshëm pasi që keni kryer nevojat

Anus të irrituar dhe keni kruerje

Dhembje rreth anusit

Gunga rreth anusit

Pasi të keni përfunduar në tualet, ju e keni ndjenjën që ende keni nevojë.

Advertisement
Loading...